Terma & Syarat

Terma dan Syarat BISNES ONLINE SURI BERKERJAYA.

Kami hanya beroperasi secara online sahaja. Tiada penghantaran melalui Cash on delivery (COD). Kami menerima tempahan 24 jam setiap hari. Tempahan adalah melalui borang pesanan yang disediakan. No. tracking akan diberikan setelah barang dipos. Sila pastikan perkara-perkara berikut :

1. Penghantaran hanya dilakukan selepas wang dan maklumat telah diisi dengan sempurna. Ini untuk memudahkan urusan rekod harian kami.

2. Pastikan isi dengan teliti untuk produk pakej, sila tulis kembali nama dan jenis produk. Jangan tulis nama pakej sahaja. Ini untuk memudahkan pihak pembungkusan.

3. Penghantaran melalui skynet sahaja. Berdasarkan rekod sepanjang tahun lalu. Cara pengiraan asas setiap produk seperti berikut : 1 unit produk pertama ialah RM10 dan tambah RM3 untuk produk kedua dan seterusnya.

4. Pengiraan kos pos adalah berdasarkan :

  • Caj pos yang dikenakan pihak Skynet.
  • Kos pembungkusan.
  • Kos kotak.
  • Kos minyak.
  • Kos pengurusan dan tenaga kerja.
Di atas adalah pengiraan asas.

5. Jaminan : Sekiranya produk pecah, akan dihantar ganti baru dan pembungkusan yang kemas, penghantaran yang selamat ke lokasi pembeli.

Terima kasih kerana membeli di BISNES ONLINE SURI BERKERJAYA. Semoga anda berpuas hati dengan layanan yang diberikan oleh pihak kami.No comments:

Post a Comment