Wednesday, 12 August 2015

Koleksi Handsocks Yang Berwarna-warni


HANDSOCKS DWITONE 26CMHANDSOCKS DWITONE 26CMHANDSOCKS DWITONE 26CMAssalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada anda sekalian. Pertama sekali marilah bersama-sama kita mengucapkan kalimah La Ilaha Illallah Muhammadar Rasulullah bagi mengukuhkan keimanan kita kepada Allah S.W.T. dan meneruskan sunnah Nabi kita Muhammad S.A.W. iaitu dalam bidang perniagaan yang sedang kita jalankan.

Dalam perniagaan kita haruslah berani untuk melakukan sesuatu tindakan. Yakinlah bahawa Allah sentiasa berada di sisi kita selalu. Berdoalah dan bertawakkallah semoga apa yang kita lakukan beroleh kejayaan.

Oleh itu di sini saya ingin mengajak anda untuk menyertai bisnes handsocks dan juga dropship bagi sesiapa yang berminat.

Di sini terdapat pelbagai jenis handsocks yang berwarna-warni samada plain atau dwitone. Terdapat pelbagai ukuran dari yang terpanjang 30cm hingga yang pendek berukuran 26cm.

Untuk gambar di atas adalah Handsocks Plain 30cm sebenarnya. Di bawahnya pula adalah Handsocks Dwitone 26cm. Semuanya adalah free size. Panjang hingga ke siku. Dwitone juga terdapat dalam saiz 30cm.

Bagi yang berminat untuk menjadi agen atau membeli secara borong, harga adalah seperti berikut :

HANDSOCKS PLAIN 30CM   
Harga agen/ borong : RM 4.50
Harga jual : RM 6.00
Untung : RM 1.50

HANDSOCKS DWITONE 26CM
Harga agen/ borong : RM 4.50
Harga jual : RM 7.00
Untung : RM 2.50

Order adalah mengikut nombor-nombor yang terdapat pada gambar di atas. Borong pula maksimum sebanyak 24 pasang.

Kos pos untuk Semenanjung RM 6.00 500gm ke bawah.
Kos pos Sabah  RM 8.50
Kos pos Sarawak RM 9.30

Bagi yang berminat boleh PM/ Whatsapp di 017-5240739
Email : normahsurinordin@gmail.com

Boleh bankin ke no akaun 08077020153774
Bank Islam
atas nama AHMAD ZAKI BIN SAPIAI

Pembayaran boleh dibuat dalam masa 48 jam. Selepas tempoh itu, booking anda akan dibatalkan. Selepas bankin terus info kepada kami dengan segera.

Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 3 hari. Kami akan berikan tracking no kepada anda melalui SMS atau Whatsapp. Minta kerjasama untuk meklumkan kepada pihak kami sekiranya barang telah selamat diterima. Supaya kami dapat memperbaiki perkhidmatan dan melancarkan kerja-kerja merekod. Terima kasih.

No comments:

Post a Comment